pátek 2. května 2014

Seznamte se!

Jsem obyčejná 13ti letá dívka, která se zajímá o kosmetiku, modu a zdravý životní styl. Velmi mně láká natáčet beauty videa na Youtube, ale na to nemám odvahu, proto jsem se rozhodla, že si založím blog. Bydlím v malém městě na okraji Českého ráje. Doufám že se vám můj blog bude líbit a třeba vás i něčím inspiruji.

2 komentáře:

  1. Konečně člověk, v kterém se naprosto vidím! :) Taky mi je třináct a baví mě ty samé věci co tebe, akorát jich je možná ještě trochu víc! :D Mým snem je natáčet na YT, protože jsem nesmírně ukecaný člověk, ale zkrátka na to nemám odvahu a důvodů je opravdu hodně! Už jsem před tu kameru i sedla a video natočila, ale když už jsem ho chtěla nahrát, představila jsem si ty kravky ze třídy, jak to video objeví a už koluje po celé škole.. :/ Potom by mě asi taky zastřelili rodiče, ale to bych přežila :D Nicméně jsem si taky založila blog a mám úžasný počet čtenářů v který jsem sama nikdy nedoufala a strašně mě mrzí, že blog zanedbávám, jelikož opravdu nemám v poslední době čas.. Pracuju ale na novém dessu, takže to tam teď vypadá trochu děsivě :D No nicméně ti přeju hodně štěstí v blogování a kdo ví, možná se někdy potkáme i na YT! :)

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, taky jsem strašně ukecaná :D Pár videí jsem také natočila, ale vždy jsem se bála toho, jaké na to budou mít ohlasy lidi ve škole :( Moc ti děkuju, strašně mně to potěšilo :))

    OdpovědětVymazat